Vprašajte nas karkoli vas zanima o naših spletnih storitvah, z veseljem vam bomo odgovorili!
Pošljite vprašanje

Vas zanima?

Pokličite nas: 040 706 614

Sistem urejanja vsebin Drupal

Zakaj Drupal?

Ste se naveličali, da porabite velik del svojega proračuna za plačljive sisteme za upravljane vsebin?
Odgovor je Drupal. Močan, odprtokoden, z močno podporo skupnosti, modularen in prilagodljiv.
Z znižanjem stroškov za licence lahko sprostite sredstva in jih prerazporedite za nakup strokovnega dela, ki bo zagotavljal, da bodo vaši projekti uspešni.

Pomagali vam bomo izkoristiti neomejene možnosti Drupala. Izbor in oblikovanje prave strategije in arhitekture, namestitev, izbor pravih komponent in modulov, to je naša naloga. Vaša je, da se osredotočite na vašo poslovno idejo in vsebine. Lahko se dogovorimo za vzdrževanje in upravljanje vašega projekta tudi po njegovem lansiranju. Vendar pa je Drupal popolnoma prenosen in tako v nobenem trenutku niste vezani le na enega izvajalca.

Ste še v dvomih?

  • Drupal vam bo pomagal prihraniti vaš denar: nizki stroški lastništva in brez stroškov licenc.
  • Drupal vam bo pomagal prihraniti vaš čas: Drupal skrajša čas izdelave z avtomatizacijo sicer dolgočasnih nalog in pomaga postaviti vsebine pravočasno na splet.
  • Drupal je odprtokoden: temelji na PHP/MySQL in ga lahko prosto uporabljamo, spreminjamo in nadgrajujemo. Podpira ga skupnost preko 32.000 strokovnjakov in podjetij, ki aktivno prispevajo programsko kodo v Drupal.
  • Drupal je modularen: med več kot 26.000 prispevanimi moduli bomo lahko našli pravega za vas.
  • Drupal je prenosen: je neodvisen od spletnih ponudnikov in gostiteljev in ga lahko vključimo v večino sistemov.
  • Drupal je dodelan in dobro dokumentiran: je že dolgo časa odprtokoden in je presenetljivo dobro dokumentiran.
  • Drupal je prijazen do spletnih iskalniko in socialnih omrežij: omogoča visoke pozicije na iskalnikovih izpisih.
  • Drupal je skalabilen: ne glede na to, ali ste majhno podjetja ali pa velika korporacija, z večanjem števila vaših strank bo vaše na Drupalu zgrajeno spletno mesto raslo z vami.
  • Drupal ni samo CMS: je razvojno orodje s praktično neomejenimi možnostmi za razvijalce.

In nenazadnje, Drupal je večkrat nagrajen, brezplačen odprtokodni sistem za urejanje spletnih vsebin (angl.: CMS - Content Management System). Po izboru Critic's Choice Award 2013 je bil ocenjen kot najboljši brezplačni CMS sistem.

Kratka zgodovina

Začetki Drupala segajo v leto 2001, ko je med svojim študijem na univerzi Dries Buytaert  razvil in postavil na internet »Message Board« (oglasna deska). Ker je opazil veliko zanimanje za svoj projekt in čedalje več zahtev po izboljšavah, se je odločil, da bo ponudil izvorno kodo tudi drugim. Tako je začel razvijati Drupal skupaj z drugimi člani skupnosti http://drupal.org, ki je danes narasla na preko 630.000 članov. Milijoni spletnih strani od preprostih blogov do spletnih trgovin in spletnih strani Bele hiše so zgrajeni na osnovi Drupal CMS-ja.

Podjetja in organizacije kot so NASA, IBM, Yahoo, FedEx, Nike, Forbes, BBC, Greenpeace, MTV ter mnoga druga, ki uporabljajo odprtokodni Drupal CMS, so spoznala izjemno moč in prilagodljivost enega najzmogljivejših in v svetu vodilnih CMS sistemov. Za razliko od plačljivih sistemov za urejanje vsebin je Drupal v celoti na voljo za razširitev ali prilagoditev po potrebi.