Vprašajte nas karkoli vas zanima o naših spletnih storitvah, z veseljem vam bomo odgovorili!
Pošljite vprašanje

Vas zanima?

Pokličite nas: 040 706 614

Izdelava spletnih strani

Številne spletne strani so narejene brez jasne strategije in cilja in so same sebi namen, posledično pa je to v bistvu stran vržen denar.

Dobro spletno mesto mora obiskovalca pritegniti, da si bo vzel čas in sprejel vaša sporočila. Mora obiskovalca prepričati, da ste prav vi tisti proizvajalec ali ponudnik storitev, ki ga potrebuje. Da ste boljši od konkurence.

Večletne izkušnje z izdelavo dinamičnih spletnih strani in stalno spremljanje najnovejših spletnih tehnologij nam omogočajo, da vam ponudimo prav to: izdelavo kakovostnega spletnega mesta po privlačni ceni, ki bo privabljalo obiskovalce in - kar je najpomembnejše - služilo denar.

Katere tehnologije uporabljamo

Spletne strani so postavljene na Apache strežnikih, tehnologija izdelave dinamičnih spletnih strani pa sloni na PHP skriptnem jeziku in MySQL podatkovnih zbirkah.

Za osnovo spletnih strani uporabljamo odprtokodni Drupal CMS sistem za urejanje vsebin  in spletno trgovino Drupal Commerce, ki temelji na njem. Oba sta sestavljena modularno, kar pomeni, da lahko po končani izdelavi spletni strani brez težav dodajamo nove module tudi kasneje. Ni nepomembno, da z odločitvijo za odprtokodni Drupal CMS lastnik obdrži svobodo pri izbiri skrbnika svojega spletnega mesta in ni zavezan agenciji, ki mu ga je izdelala.

Ker je programska koda oblike in logike pri Drupalu ločena med sabo, je zamenjava dizajna v Drupalu narejene spletne strani zelo enostavna in zato tudi poceni. Tako lahko spletno stran hitro prilagodite trenutnim potrebam in zahtevam kupcev.