Vprašajte nas karkoli vas zanima o naših spletnih storitvah, z veseljem vam bomo odgovorili!
Pošljite vprašanje

Vas zanima?

Pokličite nas: 040 706 614

Grafične predloge z odzivno zasnovo

Vašemu podjetju najprimernejši profesionalni dizajn bomo nadgradili in poskrbeli za kakovostno in barvno usklajeno grafično podobo vašega spletnega mesta, ki bo odražala vašo celostno grafično podobo.

Pri vaših strankah bo takšno spletno mesto ustvarilo pozitivni vtis, ki jih bo vzpodbudil k nadaljnjemu odkrivanju vaše dejavnosti. Z zanimivimi vsebinam pa boste tudi vi poskrbeli, da se bodo nanj vračali.

Odzivna zasnova spletnih strani (responsive web design)

Vse večja uporaba tablic, pametnih telefonov in drugih prikazovalnikov, ki jih poleg namiznih računalnikov uporabljamo za brskanje po spletu, je prinesla potrebo po prilagajanju spletnih strani tudi tem napravam.

Odzivna zasnova spletnih strani oz. odzivni dizajn je način izdelave spletnih strani, s katerim zagotovimo, da se dimenzije spletne strani prilagajajo zaslonu naprave, na kateri si jo ogledujemo.

Prepričani smo, da bi morale biti za optimalno spletno izkušnjo vse spletne strani narejene po tem principu, zato imajo vse spletne strani, ki jih izdelujemo, že v osnovi vgrajeno odzivno zasnovo.