Vprašajte nas karkoli vas zanima o naših spletnih storitvah, z veseljem vam bomo odgovorili!
Pošljite vprašanje

Vas zanima?

Pokličite nas: 040 706 614

Najboljših 10 Premium Drupal 7 predlog za bloge in podjetja

Drupal 7 predloge

V članku bomo prikazali seznam 10 najboljših Drupal 7 predlog za bloge in podjetja, ki vam bodo prihranili energijo in čas pri izbiranju med stotinami možnosti na tržišču in v skupnosti.

Drupal je odličen in zmogljiv CMS za gradnjo skoraj vseh vrst spletnih strani, od blogov do poslovnih spletnih strani in družbenih skupnosti. Drupal 7 je najnovejša različica s prijaznimi in naprednimi funkcijami, ki prepričajo veliko število ljudi k njegovi uporabi. Zato smo izbrali 10 premium Drupal predlog, da vam pomagamo polepšati vaš blog ali poslovno spletno stran.

Vse te predlogo so dobro zasnovane, elegantne oblike, odzivne (responsive) postavitve in z nizom poudarkov in celo vrsto naprednih funkcij. Upoštevajte, da smo jih izbirali z upoštevanjem njihovega dizajna, cene, prodaje, števila komentarjev in ocen.

Goodnex Drupal 7 Theme

Goodnex je popolnoma odzivna (responsive) predloga za Drupal 7, ki postavitev vaše spletne strani avtomatično prilagodi obiskovalčevemu zaslonu. Zasnovan je tako za široko kot škatlasto postavitev, omogoča neomejeno število barvnih kombinacij, 2 vrsti predstavitvenih animacij, Mega slider Drupal modul in še več. Skupaj s 3 v 1 portfeljem je idealen za prikaz notranje ureditve, poročnih in modnih galerij.

Goodnex

Porto – Responsive Drupal 7 Theme

Porto je najbolj prodajana Drupal predloga na ThemeForest, uporablja jo več kot 1500 zadovoljnih kupcev po vsem svetu. Je profesionalna Drupal 7 predloga za izgradnjo vseh vrst spletnih strani kot so poslovne spletne strani, blogi, spletne strani s portfelji in še več.

Z uporabo HTML5 in CSS3 Porto vključuje tako široko in škatlasto (box) kot tudi svetlo in temo izvedbo. Predstavitvena animacija na vstopni strani omogoča izdelavo elegantne spletne strani na samo eni strani. Narejena je odzivno (responsive) in pripravljena za naprave vseh velikosti, je v skladu z Bootstrap 3.1, IE8/9/10, Safari, Firefox, Chrome in Opera. Čista in pregledna programska koda omogoča prilagoditve za kakršne koli namene.

Porto

InnoCompany Corporate Drupal theme

InnoCompany je elegantna in odzivna tema, ki se pogosto uporablja za predlogo podjetij, lahko pa se uporablja tudi za vse druge spletne strani, po želji. Prihaja s čisto in urejeno zasnovo, v svetlih barvah, kar ji daje vtis profesionalnosti in poslovne rabe. Prav tako ponuja neomejen izbor barvnih kombinacij.

InnoCompany je izredno zmogljiva, izbirate lahko med 5 predstavitvenimi animacijami, neomejenim štrevilom barvnih shem, 5 prednastavljenimi ozadji, 2 vstopnimi stranmi, 1/2/3/4 stolpičnimi portfelji, 140 ikonami, vključena je tudi Ubercart spletna trgovina. Poleg tega, zgrajena je na razvojnem orodju Bootstrap in je popolnoma odzivna (responsive design) za namizne računalnike, tablice in pametne telefone.

InnoCompany

Kalypso Modern Drupal 7 Theme

Kalypso je edinstvena Drupal 7 predloga, ki jo poganjajo najnovejši HTML, CSS3, jQuery in Bootstrap. Navpišno postavljen glavni meni, elegantna oblika in posebna tipografija so zaslužni, da odstopa od konkurenćnih izdelkov. Zaradi vgrajenih predlog za portfelje in Google zemljevide je posebej primerna za lokalna podjetja. Poleg tega vsebuje še 10 barvnih shem, 4 ozadja, 3 predstavitvene animacije, 18 blok regij in še več, daje vam nešteto možnosti za prilagoditve.

Kalypso

OS Flat Pixel

To je minimalistična, asketska a neverjetna Drupal 7 predloga, sodobno oblikovana in z zmogljivimi funkcijami. Ima odziven okvir, galerijo slik z2/3/4 stolpci, predstavitveno animacijo s funkcijami na dotik, spustni meni, Google zemljevid, 3 barvne sheme in še marsikaj. Čista in urejena programska koda in popolna optimizacija bo poskrbela za dobre rezultate v iskalnikih.

Flat Pixel

Clean Design

Clean Design je čista in elegantna Drupal 7 predloga namenjena blogerjem in poslovnim spletnim stranem. Prihaja s prilagodljivo jQuery predstavitveno animacijo z možnostjo vključitve različnih efektov, na vstopni strani je predvideno področje za posebne izpostavke, vsebuje 15 prilagodljivih področij, možnost 1/2/3 stolpične postavitve, 6 ozadij, 3 različne blok predloge, 11 različnih barvnih možnosti naslovov itd.

Clean Design

Blocks Drupal Theme

Blocks je popolnoma odzivna predloga namenjena za Drupal 7. Je navdihnjena s predlogo Metro in je zgrajena na najnovejših tehnolpogijah HTML 5, CSS3, in jQuery, namenjena pa je korporativnim spletnim stranem in izložbam za potovalne agencije.

Blocks

Simplicity Drupal 7 Theme

Siplicity je enostavna in napredna Drupal 7 predloga, ki prihaja z zelo prijeno zasnovo. Je sijajna, odzivna in enostavna za urejanje, primerna za portfelje in bloge.

Simplicity

Inspiro B for Drupal 7

Inspiro je sodobna enozaslonska Drupal 7 predloga. Prihaja s 5 stili vstopne strani in z napredno diaprojekcijo v ozadju. Poleg tega je popolnoma odzivna in povsem pripravljena za SEO.

Inspiro

SpecialOne - Responsive Drupal Theme

SpecialOne je čista in večnamenska Drupal 7 predloga. Prihaja z vključenim Mega sliderjem in z enostavnim vmesnikom za prilagajanje . Uporablja zmogljivi Twitter Bootstrap in nudi vse njegove prednosti: mrežni sistem, tipografija, elementi in več. Je popolnoma odzivna in izgleda odlično na vsaki tablici ali mobilni napravi.

SpecialOne