Vprašajte nas karkoli vas zanima o naših spletnih storitvah, z veseljem vam bomo odgovorili!
Pošljite vprašanje

Vas zanima?

Pokličite nas: 040 706 614

Najboljše odzivne predloge za e-trgovino Drupal 7 Commerce

Drupal Commerce Kickstart

Ali načrtujete zgraditi spletno trgovino za vaše izdelke s pomočjo Drupal 7 CMS? Vsekakor je dobra ideja, da razširite poslovanje in povečate svoje prihodke tudi preko spleta, vendar pa potrebujete poleg izjemne moči Drupala tudi privlačno predstavitev svojih izdelkov, ki bo prepričala vaše kupce, da je to res tisto, kar iščejo. S pravilno izbrano predlogo boste na vaši spletni trgovini pridobili več strank, ki bodo pripravljene na pogovor z vami.

V tem prispevku vam bomo predstavili nekatere najboljše predloge za e-poslovanje na osnovi Drupal 7. Drupal ponuja najboljše funkcije za izgradnjo večnamenskih spletnih strani v odzivnem načinu oblikovcanja za vse velikosti medijev kot so tablične naprave, mobilni telefoni, iPod, prenosni in namizni računalniki. Lahko boste ustvarili spletno trgovino, portfelj svojih fotografij ali pa katero izmed drugih specializiranih spletnih e-rešitev na osnovi Drupal Commerce.

Richer - Multi Purpose, eCommerce Drupal Theme

Richer je čista, popolnoma odzivna in zelo prilagodljiva Drupal 7 predloga za različne namene. Lahko jo uporabimo za poslovne spletne strani kot tudi za spletne trgovine ali portfelje. Navdušuje z velikim številom funkcij in enostavnostjo uporabe. Ponuja 8 različnih postavitev vstopnih strani, široko (wide) ali škatlasto (boxed) postavitev, je pripravljena za Retina, vsebuje vse prednosti Bootstrap 3 orodja, ima preko 60 stilov animacij za vstopne elemente, vgrajena je polno delujoča Drupal Commerce spletna trgovina.

Richer

Splash - MultiPurpose, Creative Drupal Theme

Splash je ploska, čista in profesionalna večnamenska Drupal 7 predloga za vse vrste poslovne rabe, za podjetja, korporacije, za portfelje, za izdelčne ali marketinške spletne strani. Vključuje Drupal Commerce, tako da si lahko zgradimo lastno poslovno rešitev. Predloga s svojim povleci in spusti graditeljem postavitve strani, popolnoma odzivna in pripravljena na Retina, izgleda sijajno na kateri koli napravi. Z zelo čisto in profesionalno obliko je kot nalašč za predstavitev vašega dela in ima ogromno predpripravljenih možnosti z neomejenimi različicami in barvami.

Splash